כפי שכבר ציינתי אני בתהליך בניית מערכת בישול ל 100 ליטר.
ברשותכם אני פותח עץ זה להתייעצות בשלבי התכנון והביצוע.
התכנון הכללי הוא לבנות מערכת של Brew in one vessel המבוסס על סיר 100 ליטר בקוטר 50 ס"מ, שרוול המוכנס לסיר שבתחתיתו רשת נירוסטה. בשלב המש תהיה סירקולציה וחימום חשמלי של התירוש בשפיכה חופשית מלמעלה.
להלן כמה שאלות:
- איזה סוג של מבער (גודל, הספק) אני צריך כדי לבשל בסיר 100 ליטר בקור 50 ס"מ.
- אני מתכנן לבצע 2 יציאות בתחתית הסיר, באיזה גובה מהתחתית כדאי לקדוח את היציאות.
תודה
גרי