שלום לכולם
מבקש פתרון לבעיית חמיצות שמצטברת בבירה לאחר חודש וחצי.
תופעה שחוזרת על עצמה בבירה -בלונד בלגי (לא רק ) all grain .
הבירה תוססת תסיסה ראשונה בדמיג'אן , ואחר-כך שבועיים -שלושה בבקבוק,
הבירה יוצאת טובה לטעמי,אבל לאחר שלושה שבועות-חודש(לאחר שמבשילה ) מתחילה להחמיץ.
אני משתמש במים מהברז ומחציתם מסונני פילטר,
חוץ מחומריי הגלם הבסיסיים לבירה אני לא מוסף.
ועד שאלה במזיגת הבירה המשקע יוצא במזיגה (אם לא מוזגים ) את כל כמות
הבקבוק בפתיחה ישירות לכוס,הבירה יוצאת עכורה מאוד.
מחכה לפתרונות מבשלנים מנוסים...תודה אבי.