היי אני מעוניין לקנות חבית בירה 50 ליטר שהפכו אותה לסיר ורציתי לדעת אם זה טוב כמו סיר רגיל
1. אפשר להתקין בזה גוף חימום
2. הבישול יצא באותו רמה כמו סיר רגיל זה לא מפריש חומרים
אני אשמח לתשבות
היי אני מעוניין לקנות חבית בירה 50 ליטר שהפכו אותה לסיר ורציתי לדעת אם זה טוב כמו סיר רגיל
1. אפשר להתקין בזה גוף חימום
2. הבישול יצא באותו רמה כמו סיר רגיל זה לא מפריש חומרים
אני אשמח לתשבות
תדעג שנוף החימום יהיה עשוי ניקוסטה
גוף חימום מצופה, ציפוי הכרום שלו עם הזמן ירד לבירה...
אוקיי תודה
וגבי שאר השאלות תוכלו לענות לי כי אני רוצה לקנות אותו ואני חושש
איכות הנירסטה בחבית בירה היא טובה לפחות כמו זו שבסיר בישול.
אפשר להתקין גוף חימום אם כי הקידוח בדופן החבית הוא קשה כי הנירוסטה עבה יחסית לסיר.
סהכ הכול היית ממליץ לי לקנות כזה סיר ולשים בו גוף חימום ?
זה גם נראה די מגניב לבשל בחבית בירה
היי תומר, חבית בירה מצויינת לשם כך אני משתמש בחבית 30L ואני במבצע רכישה של שתיים 50L
אני התקנתי בו גוף חימום וריתכתי לה מופות לברזים הכל פנטסטי..
החיסרון העיקרי הוא שאם אתה מקרר באמצעות צילר טבול , בשל עובי הנירוסטה, קירור הבירה לוקח הרבה יותר זמן כי הנירוסטה מוליכה חום גרועה ולכן קצב התקררות התירוש מהיר יותר מקצב התקררות החבית, מה שגורם להתחממות התירוש חזרה, עד השוואת טמפ'.
לדעתי התופעה קשה יותר בחבית בירה מאשר בסיר בשל דופן נירוסטה עבה יותר.
מאותה סיבה אם אתה מבשל על גז, וטמפ המטרה שלך במאש היא 67 מע', מומלץ לסגור את האש כאשר אתה ב 65 מע' בערך כי התחתית הלוהטת ממשיכה לחמם את התירוש.
פחות משמעותי בבישול על חשמל.
אוקיי תודה
תוך כמה זמן לוקח לך בדרך כלל לקרר את התירוש ?
ואם תוכל לעזור לי בקשר לגוף חימום איזה גוף חימום צריך לסיר של 50 ליטר והבנתי שמפעמים צריך שקע מיוחד אם כן זה מסובך לחבר אותו ?
קירור 25L עם צילר טבול בחבית 30L לוקח לי הרבה זמן בסיר אלומיניום היה לוקח 15-20 דק בלי מאמץ מיוחד את החבית לוקח לי פי 2 אני עכשיו בודק דרך חדשה לקרר-להעביר את התירוש בצילר טבול בדלי עם מי קרח לא יודע כמה מוצלח זה יהיה..תקן שקע קיר סטנדרטי הוא 16A ופקק סטנדרטי כנ"ל אלא אם כן אתה יודע במפורש אחרת. לפיכך הגו"ח המירבי שאתה יכול לשים על שקע כזה הוא 3200W אני שם 3000W - לא צריך לגרד את הגבול. אם יש לך תלת פאזי או שקע מיוחד זה סיפור אחר אורך הגוף צריך להיות ארוך ולא נקודתי אורך גו"ח שלי 1.20מ'. הקופסת פיקוד שלי יודעת לעבוד עם תלת פאזי או חד פאזי ע"מ להפעיל שני גו"ח במקביל במידה ויש תלת פאזי בנמצא. בכל מקרה הכבל שיוצא מהקופסת חיבורים של הגו"ח הוא עם שקע מוגן מים 3 פינים.אני לא חשמלטור ולא מומחה. אז קח הכל בעירבון מוגבל.
הפיתרון שלך זה להישתמש בצ'ילר זרימה נגדית...
זו החבית שלי:
https://www.dropbox.com/s/aeout926uwq6z13/WP_20141014_016.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/zwtbj5ki3u7a4xu/WP_20141014_017.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/94qs08n6yuderdx/WP_20141014_019.jpg?dl=0
שים לב שקופסת החיבורים שלי מוגבהת ולא בתחתית הסיר - זה מאפשר לי לבשל על גז אם אני רוצה. "הרגל" של הגו"ח בתוך הסיר ללא חוט להט, כלומר אינה מחממת מאחר ואסור לגו"ח להיות חשוף לאויר בהפעלתו כי אז הוא נשרף. לכן רק הטבעות התחתונות "פעילות" ושוב אינני מומחה הכל תוצאה של חפירה באינטרנט ותכנון שלי לא בטוחשהדברים נכונים או אידיאלים אבל אני מאוד מרוצה.
אוקיי
בבית יש לי שקע כוח שמחובר אליו מזגן ואני יכול להשתמש בו ,
אתה יודע אולי איזה גוף חימום מתאים לחבית 50 ליטר ?
ואיך קדחת בחבית והתקנת את הגוף חימום מישהו עזר לך או שלבד אם קיבלת עזרה מבעל מקצוע אמשח אם תתין לי פרטים עליו
תודה על העזרה