שלום לכולם,
בישלתי פורטר לפני שלושה שבועות
שבוע תסיסה
ושבועיים תסיסה נוספת בבקבוקים
אתמול פתחתי בקבוק לטעימה
והבירה יצאה מרה ברמה בילתי נסבלת
ממש משאירה טעם חזק מאוד של הכשות
אני אוהב בירות מכושתות היטב
אבל גם בשבילי זה היה יותר מידי
במיכל התסיסה כולל המשקעים היו 23 ליטר
בבישול השתמשתי בכשות
פרלה 30 גרם בישול שעה
סלקט 30 גרם בישול חצי שעה
ווילאמט 30 גקם בישול רבע שעה
האם יש טעם לתת לבירה להתיישן חודשיים לאיזון הטעמים
או בישלתי יותר\פחות מידי את הכשות ואין מה לעשות
אשמח לתובנות
צחי