SMaSH מומלץ?

7 תגובות [לתגובה האחרונה]
גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

בישלתם SMaSH שהעיף לכם ת'גבות? אשמח להמלצות לקראת הבישול הקרוב שלי.

כרגע על הכוונת מאריס אוטר עם EKG ושמרי S-04.

תודה מראש,

גיל

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

באופן כללי SMaSH לא יעיף לך את הגבות.  זו לא המטרה שלו. המטרה היא ללמוד על ההשפעה של כשות מסויים ולתת מסויים על טעמי הבירה.

 

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

סבבה, הכוונה היתה לשמוע אם יש שילוב שיצא מוצלח ולכן שווה לנסות אותו.

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

אחלה חומר...

תכוון את ABV ל 4.5 - 4.8%

IBU - בסביבות 35

תחלק את הכשות ל 60 ו 0 דקות (או קרוב )

מאש 67 מע'

בהצלחה

 

נ.ב

הרציניים יבדקו ויתקנו PH


גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

תודה אלון, שמח לראות שקלעתי לדעתך בתכנון הכללי :)

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

תמיר באני's picture

Location

בת-ים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/22/2013

שתיתי סמאש שהיה מבוסס על לתת מינכן, אהבתי את התוצאה מאוד.

 

איזה כשות? מאוד תלוי באיזו בירה תרצה לעשות. 

מכשות אמריקאית לכיוון A/IPA ועד משהו בסגנון גרמני והאופציות בלתי מוגבלות.

גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

סבבה, אין ספק שהאפשרויות בלתי מוגבלות. בגלל זה שאלתי אם יש למישהו המלצה למשהו שיצא לו מעניין ו\או טעים במיוחד :)

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

בועז לנר's picture
Offline

Location

השחר 13
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/28/2011

גיל,

מאריס אוטר עם קנט גולדינג או פוגלס ברמת ABV ומרירות המתאימה לך, שמרי s-04, אתה לא יכול לטעות.

יוצא נהדר.

תעשה מאש בטמפרטורה טיפה יותר גבוהה בין 67 ל 69 (68) מעלות בכדי להדגיש את טעמי המאריס אוטר.

שים לב שיש גם מתכוני ברליווין שהם SMASH כך שכל האופציות פתוחות.

תהנה.