בישלתם SMaSH שהעיף לכם ת'גבות? אשמח להמלצות לקראת הבישול הקרוב שלי.
כרגע על הכוונת מאריס אוטר עם EKG ושמרי S-04.
תודה מראש,
גיל
בישלתם SMaSH שהעיף לכם ת'גבות? אשמח להמלצות לקראת הבישול הקרוב שלי.
כרגע על הכוונת מאריס אוטר עם EKG ושמרי S-04.
תודה מראש,
גיל
באופן כללי SMaSH לא יעיף לך את הגבות. זו לא המטרה שלו. המטרה היא ללמוד על ההשפעה של כשות מסויים ולתת מסויים על טעמי הבירה.
סבבה, הכוונה היתה לשמוע אם יש שילוב שיצא מוצלח ולכן שווה לנסות אותו.
אחלה חומר...
תכוון את ABV ל 4.5 - 4.8%
IBU - בסביבות 35
תחלק את הכשות ל 60 ו 0 דקות (או קרוב )
מאש 67 מע'
בהצלחה
נ.ב
הרציניים יבדקו ויתקנו PH
תודה אלון, שמח לראות שקלעתי לדעתך בתכנון הכללי :)
שתיתי סמאש שהיה מבוסס על לתת מינכן, אהבתי את התוצאה מאוד.
איזה כשות? מאוד תלוי באיזו בירה תרצה לעשות.
מכשות אמריקאית לכיוון A/IPA ועד משהו בסגנון גרמני והאופציות בלתי מוגבלות.
סבבה, אין ספק שהאפשרויות בלתי מוגבלות. בגלל זה שאלתי אם יש למישהו המלצה למשהו שיצא לו מעניין ו\או טעים במיוחד :)
גיל,
מאריס אוטר עם קנט גולדינג או פוגלס ברמת ABV ומרירות המתאימה לך, שמרי s-04, אתה לא יכול לטעות.
יוצא נהדר.
תעשה מאש בטמפרטורה טיפה יותר גבוהה בין 67 ל 69 (68) מעלות בכדי להדגיש את טעמי המאריס אוטר.
שים לב שיש גם מתכוני ברליווין שהם SMASH כך שכל האופציות פתוחות.
תהנה.