חברים יקרים. בישלנו במוצ"ש האחרון אמבר שיצאה חזקה מאוד-1.113 הגשנו שמרי S-33 יבשים(11גר'), לפי החשבון זה הולך לסיים גבוהה, האם יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות בנידון כדי לרדת כמה שיותר. תודה רבה מראש
אמבר חזקה 1.113
חמישי, 12/04/2014 - 17:22
שישי, 12/05/2014 - 09:01
#1
ישנם שמרים שיותר יעילים בפירוק סוכרים אבל הם יקחו את הבירה לכיוון אחר כבר,
אפשרות הכי פשוטה בלי לשנות כיוון בבירה היא דילול במים רתוחים ( ומקוררים ) מהר לפני התסיסה עד
לגרביטי המועדף..
אם יש לך בירסמיט אז יש שם מחשבון בו את מכניס כמות בירה וגרביטי נתון והוא מחשב לך כמה מים להוסיף
( ואם אין לך תביא את הנתונים ונחשב לך...)