אמבר חזקה 1.113

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 12/15/2013

חברים יקרים. בישלנו במוצ"ש האחרון אמבר שיצאה חזקה מאוד-1.113 הגשנו שמרי S-33 יבשים(11גר'), לפי החשבון זה הולך לסיים גבוהה, האם יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות בנידון כדי לרדת כמה שיותר. תודה רבה מראש

Location

ירושלים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/24/2014

ישנם שמרים שיותר יעילים בפירוק סוכרים אבל הם יקחו את הבירה לכיוון אחר כבר,

אפשרות הכי פשוטה בלי לשנות כיוון בבירה היא דילול במים רתוחים ( ומקוררים ) מהר לפני התסיסה עד 

לגרביטי המועדף.. 

אם יש לך בירסמיט אז יש שם מחשבון בו את מכניס כמות בירה וגרביטי נתון והוא מחשב לך כמה מים להוסיף

( ואם אין לך תביא את הנתונים ונחשב לך...)