אמבר חזקה 1.113

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 12/15/2013

חברים יקרים. בישלנו במוצ"ש האחרון אמבר שיצאה חזקה מאוד-1.113 הגשנו שמרי S-33 יבשים(11גר'), לפי החשבון זה הולך לסיים גבוהה, האם יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות בנידון כדי לרדת כמה שיותר. תודה רבה מראש

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עוד שמרים. הגשתם הרבה הרבה פחות מידי שמרים.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 12/15/2013

ניר תודה רבה על השרשור הנפלא הזה, ברשותך אני יפנה עוד שאלה לנועם

נועם-כמו שאמרתי התחלתי תסיסה במוצ"ש(עברו כבר 5 ימים),

 

האם להוסיף עכשיו שמרים במידה וכן האם את אותו הסוג או משהוא אחר?