בישול בירה מלתת אבקתי שמיועד לתעשיית המזון

4 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

אלון מורה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2014

ב"ה

צהרים טובים!

יש לי נגישות נוחה וזולה ללתת אבקתי המיועד לתעשיית המזון, האם הוא זהה ללתת האבקתי המיועד לבישול בירה?

גם אם לא, ניתן לבשל ממנו בירה טעימה? מישהו התנסה בזה?

תודה.

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני בישלתי לפני שנים מלתת נוזלי המיועד לתעשיית האפייה. יצא על הפנים. אבל שווה ניסוי. לא יותר מ-10 ליטר (ואפילו פחות אם אפשר).

אדי סער
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יש לך ספציפיקציות של המוצר?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

אלון מורה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2014

אין לי, אנסה להשיג..

Location

אלון מורה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2014

אמנם זה לקח לי לא מעט זמן, אבל הנה, יש לי את הספציפיקציות של אבקת הלתת.

מישהו דובר את השפה ויודע להגיד לי האם ניתן להשתמש באבקה הזו לבישול בירה?

תודה רבה!