הי לאחרונה שטפתי ג'ריקנים של שמן (14 ליטר) עכשיו השאלה היא עם אני יכול להתסיס בו 7 ליטר של סיידר? בנוסף חשבתי על רעיון בבקבוק לחטא את המסביב של הג'ריקן להפוך במיכל בקבוק ולסבב טיפה את הפקק לזרימה חלשה של התירוש. נראה לכם שזה יחמצן את הבירה\ סיידר?
ביקבוק עם ג'ריקן וכמות הד ספייס מותרת
לגבי השאלה הראשונה, נראה לי שאין בעיה למעט טעמי השמן שאולי נותרו במיכלים.
לגבי השאלה השניה, לא הבנתי מה אתה שואל.
התכוונתי לפתוח טיפה את הפקק (שלא יהיה פתוח לגמרי) של הג'ריקן ככה שיצא התירוש בקצב איטי לתוך מיכל אחר (מיכל ביקבוק) כדי לא לשפוך מלמעלה את התירוש מחטאים את המסביב של הג'ריקן ולא נותנים לו לצוף.
מקווה שעכשיו הבנת
נשמע כמו רעיון גרוע שעלול בהחלט לחמצן את הבירה בשלב שבו חמצן הוא אויב הבירה.
בשביל זה יש סיפון.
עלה בי רעיון אולי אני טועה
אפשר להחליף את המכסה במכסה עם ברז מחוטא
הג'ריקנים בדרך כלל שטוחים בצד של הפקק אז משכיבים מחכים שהמשקעים ירדו
ואז לבקבק בעזרת (צינור המיוחד לבקבוק) מהברז לבקבוק כמובן שזה לא כמו לסנן למיכל חדש
רק שאת הסוכר צריך לשים ישירות בבקבוק
אתה יכול להחליף את הפקק, אבל הלחץ ירד כך שלא יתאפשר לנוזל לזרום החוצה ותצטרך כל כמה בקבוקים לשחרר את הפקק ואז המיכל ינוער.
אלא אם אתה עושה עוד חור במיכל שיאפשר זרימה של אוויר לתוך המיכל.
מעבר לכך, תוכל להוסיף את הסוכר 10 דק' לפני הביקבוק ולערבב בעדינות ואז לתת למשקעים לרדת עוד טיפה.