בירה כהה עזרה במרירות.

7 תגובות [לתגובה האחרונה]
תאריך הצטרפות לפורום: 10/27/2014

הכנו בירה כהה רכז+גרעינים מבירדי.

יצאה אחלה בירה. אבל המרירות קצת חלשה לדעתי..

וגם היא יצאה קצת מתוקה מידי...

שמנו לשעה בישול 30 גר.  Willamette 5.4%

איך אפשר לתקן את מרירות והמתיקות??


נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ינון

השאלה לא ברורה,  הבירה כבר מבוקבקת ומוגזת?  אם כן, אתה יכול להכין לך מיצוי כשות ולהוסיף לכוס בעת המגיזה. 

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
תאריך הצטרפות לפורום: 10/27/2014

סליחה שלא הייתי ברור היכנתי בירה בגית כהה ביקבקתי ליפני חודש בירה מעולה..
אני רוצה רק לשפר את מה שכתבתי לעיל בבירה הבאה.
תודה

רוני ולדמן - מבשלת רות's picture

Location

נחל יבנאל 14
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/17/2013

אז התשובה למרירות היא פשוטה - לשים יותר כשות בפעם הבאה.

לגבי המתיקות, ישנן שתי אפשרויות - או שהגרוויטי הסופי היה גבוה יחסית, או שבגלל מרירות נמוכה קיבלת תחושה של מתיקות גבוהה.

כדי לחוות דעה על זה, ספר לנו מה היה הגרוויטי הסופי.

תאריך הצטרפות לפורום: 10/27/2014

אני לא משתמש בהידרומטר לבנתיים בבישול הבא אני יקנה

ואיזה כשות הייתם ממליצים?הבירה אמורה להזכיר לף בראון.

תודה מראש!

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני ממליץ להשתמש בהידרומטר. אח"כ תתעסק עם הכשות.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
רוני ולדמן - מבשלת רות's picture

Location

נחל יבנאל 14
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/17/2013

+1

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

כל כשות אנגלית תתאים

הם עצמם משתמשים ב-styrian goldins אאז"נ