הכנו בירה כהה רכז+גרעינים מבירדי.
יצאה אחלה בירה. אבל המרירות קצת חלשה לדעתי..
וגם היא יצאה קצת מתוקה מידי...
שמנו לשעה בישול 30 גר. Willamette 5.4%
איך אפשר לתקן את מרירות והמתיקות??
הכנו בירה כהה רכז+גרעינים מבירדי.
יצאה אחלה בירה. אבל המרירות קצת חלשה לדעתי..
וגם היא יצאה קצת מתוקה מידי...
שמנו לשעה בישול 30 גר. Willamette 5.4%
איך אפשר לתקן את מרירות והמתיקות??
ינון
השאלה לא ברורה, הבירה כבר מבוקבקת ומוגזת? אם כן, אתה יכול להכין לך מיצוי כשות ולהוסיף לכוס בעת המגיזה.
סליחה שלא הייתי ברור היכנתי בירה בגית כהה ביקבקתי ליפני חודש בירה מעולה..
אני רוצה רק לשפר את מה שכתבתי לעיל בבירה הבאה.
תודה
אז התשובה למרירות היא פשוטה - לשים יותר כשות בפעם הבאה.
לגבי המתיקות, ישנן שתי אפשרויות - או שהגרוויטי הסופי היה גבוה יחסית, או שבגלל מרירות נמוכה קיבלת תחושה של מתיקות גבוהה.
כדי לחוות דעה על זה, ספר לנו מה היה הגרוויטי הסופי.
אני לא משתמש בהידרומטר לבנתיים בבישול הבא אני יקנה
ואיזה כשות הייתם ממליצים?הבירה אמורה להזכיר לף בראון.
תודה מראש!