הי,
אני מבשל לסרוגין IPA ואמבר אייל לפי מתכונים שאני "מעצב מחדש" .
מרוצה מאוד ( כך גם הסובבים ) מהתוצרים.
עד כה לא שמתי דגש בתכנון מדוייק או חזוי של רמת המרירות
אודה להפנייה למאמרים / טיפים שיעזרו ללמוד הנושא לעומק - רצוי בשפת אברהם אבינו :)
תודה
הי,
אני מבשל לסרוגין IPA ואמבר אייל לפי מתכונים שאני "מעצב מחדש" .
מרוצה מאוד ( כך גם הסובבים ) מהתוצרים.
עד כה לא שמתי דגש בתכנון מדוייק או חזוי של רמת המרירות
אודה להפנייה למאמרים / טיפים שיעזרו ללמוד הנושא לעומק - רצוי בשפת אברהם אבינו :)
תודה
http://www.bakbuk.co.il/ibu,-%D7%9B%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA
http://beergeeks.co.il/articles/%D7%94%D7%A4%D7%A6%D7%A6%D7%AA-%D7%9B%D7...
יש עוד רק תחפש
חזוי של רמת המרירות בבירה