היי אני מעוניין בהכנת בירה ללא סוכר מבחינה בריאותית
האם אפשר להכין בירה ללא סוכר ?
לא, בירה זה סוכר.
אפשר לעשות מופחתת סוכר, ז"א גרוויטי התחלתי נמוך, אבל לא יהיה יותר מדי טעם.
אפשר אולי לנסות לעשות תחליף בירה, ז"א לבשל מים עם קצת לתת לטעם וכשות ולהוסיף המון סוכרזית, זה יהיה כנראה די דוחה.
אתה מתכוון בתהליך הביקבוק?
בבירה עצמה אין הרבה סוכר - רובו הפך לאלכוהול
כן התכוונתי במהלך הביקבוק זה לא משנה שרובו נהפך לאלכהול עדין נכנס לגוף סוכר.
איך זה שבהרבה בירות אין סוכר כמו היינקן לדוגמא איך הם עושים את ?
אם אני לא טועה הם מסננים את השמרים ומגזזים (יש מילה כזאת?) עם CO2
במקום סוכר
יש מתיקות בבירה מסוכרים ששמרים לא הצליחו לאכול
אבל רובם הופכים לאלכוהול
אתה יכול לבקבק עם דבש, סילן במקום סוכר
אבל עדיין זה יתן מתיקות וטעם שונה לבירה
אין הבדל בין הבירה הביתית שלך להייניקן
שתיהן ייוצרו על פי אותו עקרון כימי
בשתיהן יש אלכוהול ומעט סוכרים
הוא כתב "מבחינה בריאותית".
זה לא שאיןסוכרים,הם סוכרים מורכבים.
האלכוהול זה סוכר שפורק, אך עם זאת שהסוכר עכשיו יותר מורכב, עדיין זה לא משקה מרזה, זה רק מים.
היינקן ושות' לא משתמשים בסוכר כי הם ממצים את הסוכר מהלתת, גם המבשלים הביתיים עושים כך.
דווקא הסוכר בביקבוק זניח וזו תוספת הסוכר היחידה בד"כ.*
*לא תקף לסגנונות שמוסיפים CANDY SUGAR ועוד...
גם הסוכר שמוסיפים לביקבוק מתפרק לאלכהל וCO2.
מכאן בעצם מגיע הגיזוז