היי אני מבשל די מתחיל אפשר לומר בישלתי בערך 5 פעמיים
ואני רוצה להשתפר ולהתחיל להבין בהרכבת מתכונים, שיטות בישול , חומרים וכל השאר
אז אני עכשיו מתכן לקנות כמה מיכלי תסיסה של 5 ליטר ולבשל כמה סוגי בירות שונות ולראות לאיזה אני מתחבר .
עד עכשיו בישלתי ברכז ועכשיו אני רוצה לבשל בשיטת BIAB ולא מצאתי פה בפורם מדריך שמסביר איך לבשבל בשיטה הזאת מהתחלה עד הסוף אז אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה .
ואני מתכוון לבשל את רוב סוגי הבירות אז אני צריך מתכונים אם למישהו יש זמן להביא לי כמה מתכונים לכמה סוגים זה יהיה מעולה
תודה