היי חברים,
אני מבשל מתחיל, זה הבאטץ החמישי שלי. מכיוון שיש מספיק בירה בארון החלטתי ללכת על משהו קצת יותר כבד, ועשוי לקחת קצת יותר זמן עד שיבשיל.
הכיוון הוא לנסות לעשות La chouffe ולהלן המתכון: http://www.brewersfriend.com/homebrew/recipe/view/197611/la-chouffe-clone
הוא נראה לכם טוב? הייתם משנים משהו?
כמה שאלות לפני שאני מבשל:
1. ברגע שהתסיסה מסתיימת, להשאיר אותו עוד כמה ימים לנוח?
2. האם יש צורך בתסיסה משנית? (העברה למיכל נפרד?)
3. כמה זמן מומלץ לתת לאחר בקבוק?
תודה ויום נפלא