ניסיון-בקשר לבירת חיטה-ניסיון

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
תאריך הצטרפות לפורום: 10/27/2014

שלום

יש לי כמויות של נבט חיטה, האים יש לכם רעיון איך אני יכול ליצר ממזה בירה?

אני ישמח לקבל רעיונות/מתכונים שאולי תואמים...כל הצעה תתקבל בשימחה!

תודה מראש.

כל פתרון יצירתי אני ישתדל לישם!

תאריך הצטרפות לפורום: 10/27/2014

+1

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עד כמה שאני זוכר, נבט החיטה הוא מרכיב מאוד שומני יחסית לגרעין הכולל

בבירה - תכולה של שומן בדר"כ לא כל כך רצוייה מסיבות שונות