שלום ולצערי אני צריך לשאול את השאלה,
האם ניתן להציל תירוש שהזדהם שעדיין נמצא במיכל התסיסה?
התירוש קצת מסריח וגם חמוץ, חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את המאמר הבא:
http://www.homebrewjunkie.com/2008/07/how-can-you-save-contaminated-or.html
התירוש קצת מסריח וגם חמוץ, חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את המאמר הבא:
http://www.homebrewjunkie.com/2008/07/how-can-you-save-contaminated-or.html
תזרוק
צריך לתת חיטוי אקסטרה למיכל התסיסה או כל הוראה מיוחדת?
אין מה לעשות מלבד לזרוק.
בניגוד לדעה הרווחת קשה לזהם את הבטצ' אם שומרים מינימום(!) מהכללים - ניקוי וחיטוי
הכי חשוב תחפש מקור להיזום, אחרת יחזור לך בכל פעם
נועם, תיקח את הבאצ'.
אולי אתה תאהב את התוצרת.
אבישי,
תגובות כאלו נותנות לאנשים את התחושה שבירה חמוצה היא בירה מקולקלת. אני יודע שאתה יודע את ההבדל, אבל יש מספיק מבשלים שלא טעמו מעולם בירה חמוצה (חמוצה במתכוון!) וההערות האלו לא תורמות לקידום הסגנון.
מה הזיהוי שייקבע אם זה מזוהם או סתם מתכון שלא הצליח?