שלום, שמי יובל, מבשל מתחיל ביותר.
היום בקבקתי את הבצ' הראשון שלי (מסוג אמבר אייל) ובמדידות הגרביטי ובבקבוק הופתעתי לגלות שהבירה מאוד לא צלולה.
נתתי זמן אחרי הבקבוק למשקעים לרדת, כן רואים שכבת משקע בתחתית הבקבוק אבל הבירה עדיין לא צלולה. האם זה טבעי? זה ככה בכל בירה בבישול ביתי? האם יהיו עוד תהליכים בשבועיים לאחר הביקבוק שיכולים לשנות את צלילות הבירה?
בנוסף רציתי לדעת עם לאחר הוספת הסוכר והבקבוק יש עוד שינויים בבירה חוץ מכמות הפחמן דו חמצני בבירה? כי כשטעמתי חלק מהבירה לפני הבקבוק היה לזה ריח ומרירותת של בירה, אבל עדיין לא הייתי ממש מרוצה מהתוצאה
קישור לתמונת מצב של הבירה