אחרי הרבה זמן שתכננתי להתקין גוף חימום בסיר בירה סוף סוף זה יצא לדרך.
הלכתי לשפי גופי חימום וביקשתי שיתקין לי גוף חימום, הוא התקין לי גוף חימום 5000w וקופסאת פיקוד מברזל וכפתור כיבוי והדלקה
,הוא חתך לי בתוך הקופסא פתח לבקר טמפטורה .
(יש תמונות מצורפות לאשכול)
זה הבקר שאני עומד להזמין :
http://www.auberins.com/index.php?main_page=product_infocPath=1products_...
רוב הבישולים שלי הם 20-30 ליטר והבנתי שאם גוף חימום כזה חזק אני יהיה חייב לקנות משאבת לסחרור התירוש ,
אז אם תוכלו לתת מידע על כמה משאבות טובת זה מאוד יעזור לי .
ועד עכשיו בישלתי ברכז בבישול חלקי וכדאי לקרר את התירוש הייתי מוסיף קרח,
אז כרגע החלטתי לבנות צילר זרימה נגדית הבנתי שהוא הכי טוב ויעיל ,
אבל לא ממש הבנתי איך הוא בדיוק עובד איפה זורמים המים ואיפה התירוש ואיך זה הולך בדיוק
. אשמח להסבר
תודה לעוזרים