הוספת שמרים לסקונדרי ארוך

תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

שלום לכולם,

השארתי בירה בסקונדרי ארוך של 4 חודשים. ועכשיו אני רוצה לבקבק אותה.

אני מניח שבנוסף לסוכר אני צריך להוסיף גם שמרים כדי לקבל הגזה טבעית. 

אשמח לטיפ או מחשבון לחישוב כמות השמרים.

 

תודה 

שי.

כי אין כמו בבית

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

2 גרם ל20 ליטר

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט