שלום חברים,
האם לדעתכם יש הבדל משמעותי בין עובי סיר נירוסטה של 1 מ''מ ל 1.2 מ''מ?
במחיר יש הבדל אז תהיתי האם זה יהיה סביר להשתמש בעובי הדק.
תודה!
שלום חברים,
האם לדעתכם יש הבדל משמעותי בין עובי סיר נירוסטה של 1 מ''מ ל 1.2 מ''מ?
במחיר יש הבדל אז תהיתי האם זה יהיה סביר להשתמש בעובי הדק.
תודה!
גם אם יש הבדל כל שהוא, לא תרגיש בו
תאורטית הדק יותר טוב לדעתי לסיר בישול
כך את הזול יותר...
אני מבשל בסיר מפח דק - עובד מעולה...
+1
ההבדלים זניחים למרבית המבשלים.
לדעתי, זה תלוי בשיטת הבישול.
אם אתה מבשל על גז, עדיפות לתחתית עבה בכדי לפזר את חום הלהבה באופן שווה בתחתית.
אם בישול עם גוף חימום חשמלי, אין הבדל, תלך על הזול יותר.
בהצלחה
תודה חברים!
הלכתי על סיר בעובי 1 מ''מ.