שלום לכולם,
אני מבשל מתחיל, ממש מתחיל..
ב 3 בישולים שהספקתי עד עכשיו יצאה לי בירה פגז ! (מתכון בסיסי התואם לערכה של 20 ליטר) חשבתי לעצמי שאם כבר אני טורח ומשקיע אז למה לא לשדרג את הכמות בתור התחלה?...:)
חשבתי על סיר בנפח 50 ליטר ולאט לאט לבצע מעבר לבישול ללא רכז.
בשביל לא להיות תלוי בכלב גז וחידוש מלאי של בלוני גז, נראה לי שאחפש סיר קומפלט -
סיר/חבית + גוף חימום + ברז + בקר (לא חובה) + תרמוסטט.
אין לי תלת פאזי, רק חד פאזי יעבוד.
שיהיה סופ"ש פגז, קחו איתכם בירות לים
אלעד.