מישהו כאן עושה מנוחת פרוטאין?

8 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

לפי פאלמר זה ממש לא כדאי

או אם להיות בוטה:

In fact, using a protein rest on fully modified malts tends to remove most of the body of a beer, leaving it thin and watery.

 

מישהו יודע מה ההסבר הפיסיולוגי לתופעה?

 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

: ))

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

חברין!

  לפי הוראותיו של יואב, אני לוכאך קרגע את הקדור הקכול!

טאכלו לי בהצלכה!!!

זיינת! אופס!

 

קרן's picture
Offline

Location

השושנה
מבשרת ציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/01/2010

שחר אתה יכול להרחיב קצת את הציטוט? עוד איזה פסקה מלפני ופסקה אחרי, שנראה את הקונספט הכללי

קרן

מבשלת קייס

 חובבת ציון הראשונה!

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

זה בהחלט הישג לעולם המיחזור!

סיינט

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

לפי הבנתי, את רוב הגוף בבירה נותנים חלבונים בגודל בינוני. במאלט שהוא full modified תהליך פירוק החלבון החל כבר בנביטה ולכן אם "נפעיל" שוב את האנזים שיודע לפרק חלבון לגורמים, נשאר עם מעט מאד מולקולות חלבון באורך בינוני, זה יפגע בגוף וגם בראש D-:

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

עפרי - מבשלת החלוץ's picture

Location

סמילנסקי
רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/13/2010

בינגו!

צודק במאה אחוז.

אם לא נעמוד על המדבר - לא תעמוד תל-אביב. קיומו של הנגב הוא אולי ממשי יותר מקיומה של תל-אביב - בן גוריון בהחלט ידע על מה הוא מדבר. מבשלת החלוץ