לפי פאלמר זה ממש לא כדאי
או אם להיות בוטה:
In fact, using a protein rest on fully modified malts tends to remove most of the body of a beer, leaving it thin and watery.
מישהו יודע מה ההסבר הפיסיולוגי לתופעה?
לפי פאלמר זה ממש לא כדאי
או אם להיות בוטה:
In fact, using a protein rest on fully modified malts tends to remove most of the body of a beer, leaving it thin and watery.
מישהו יודע מה ההסבר הפיסיולוגי לתופעה?
.
?
: ))
חברין!
לפי הוראותיו של יואב, אני לוכאך קרגע את הקדור הקכול!
טאכלו לי בהצלכה!!!
זיינת! אופס!
שחר אתה יכול להרחיב קצת את הציטוט? עוד איזה פסקה מלפני ופסקה אחרי, שנראה את הקונספט הכללי
זה בהחלט הישג לעולם המיחזור!
סיינט
לפי הבנתי, את רוב הגוף בבירה נותנים חלבונים בגודל בינוני. במאלט שהוא full modified תהליך פירוק החלבון החל כבר בנביטה ולכן אם "נפעיל" שוב את האנזים שיודע לפרק חלבון לגורמים, נשאר עם מעט מאד מולקולות חלבון באורך בינוני, זה יפגע בגוף וגם בראש D-:
בינגו!
צודק במאה אחוז.