אוקיי... אז את איך עשיתי אני משער שכולכם כבר עקבתם אחרי ההנחיות של רועי וריפטין מי שהחליט שבא לו לנסות.....
http://zion.e-snif.com/content/%D7%90%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D
מכיוון שבהודעות פרטיות אני לא הצלחתי להבין איך אני מוסיף תמונה ואני חושב שזה יכול לעזור קצת לכולם אז אני אפרסם את זה פה...
אספתי לפני 4 ימים שמרים מבקבוק אחד שליש של שימאי טריפל..(שד"א היה נהדר... הבירה שאני הכי אוהב...)
ומבקבוק אחד של מרדסו... כמובן בשתי צנצנות שונות....
עכשיו הריח נהדר... ריח של בירה...
לאחר יומיים וקצת העברתי אותם לסטרטר גדול של ליטר...
חשוב לציין שבמהלך השלב הראשון השהייה שלהם בצנצנת של בין 200 מ"ל ל500 מ"ל....
השמרים של השימאי עשו עבודה תסיסתית רבה ואילו השמרים של המרדסו לא עשו כלום...
בקיצור...
אני מעלה כאן שתיים שלוש תמונות של הסטרטרים שלהם של הליטר ואני פשוט מתלבט אם זה נורמלי או לא מה שהולך שם בתחתית... זה לא במרקם וצבע אחד אלא יש כל מיני נקודות כאלה בצבעים יותר כהים נקודות קטנות כאלה...
אני אשמח לחוות דעת...
אני מתכנן חלק מהשמרים להשתמש בהם לבישול הקרוב שלי וחלק לנסות ולהקפיא אותם...
כמו כן לפני שבועיים לערך הזמנתי טרמוסטט כמו שנועם ואחרים פה הזמינו מאיביי אתמול הוא הגיע...
עם הדרכה קלה של אבא והציורים פה בפורום ההרכבה שלו הפכה להיות למשימה קלה... מומלץ!
תודה רבה ושבת שלום לכולם דן.