שלום לכולם,
אני חדש בתחום ביום ראשון בצעתי את הבישול הראושן שלי.
שמי אמיר אני גר ברחובות
הציוד שלי שני מיכלי תסיסמה 25 ליטר (ערכה בסיסית מאחת החניות )
אני לא כל כך מבין במונחים שקארתי פה אני עדין מנסה ללמוד ולהבין
יש לי מספר שאלות:
1. יש לי מקרר קטן בחדר (עם מדרגה ומקפיא קטן למעלה) ניתן להפוך אותו למקרר לקירור מיכל התסיסה?
המיכל תסיסה לא נכנס למקרר בגלל הנשם הוא גבוה מדי יש אפשרות לקצת בחלק התחתון את הנשם? או שזה יכל לפגוע בו?
2. יש לי פוקק שולחני איזה גובה מהבקבוק אני צריך למקם את הכוסית שסוגרת את הבקבוק?
3. ביום ראשון התחלתי תסיסה לאחר כ 8 שעות התחילה תסיסה אגרסיבית יצא נוזל בצע חום אבל הנשם לא התיבש לגמרי ניקיתי אותו טיפה בחומר חיטי ומילאתי אותו שוב בחומר חיטוי לפי הפס המסומן ממה נובעת התסיסה האגרסיבית הזאת שאני ידע לפעמיים הבאות.
4. ושאלה אחרונה התחלתי תסיסה ביום ראשון בצהריים האם ביום ראשון אני יכל כבר לבקבק?
תודה לכול העוזרים