שלום לכולם.
שאלה :
אני יוצא למילואים לשבועיים ובישלתי בירת חיטה בלגית בדיוק שבוע לפני היציאה.
אני יכול להשאיר אותה בתסיסה בערך 3 שבועות ? להעביר לתסיסה שניה ?
כי לא נראה לי שאספיק לבקבק אותה.
מה עדיף לעשות ?
תודה
שלום לכולם.
שאלה :
אני יוצא למילואים לשבועיים ובישלתי בירת חיטה בלגית בדיוק שבוע לפני היציאה.
אני יכול להשאיר אותה בתסיסה בערך 3 שבועות ? להעביר לתסיסה שניה ?
כי לא נראה לי שאספיק לבקבק אותה.
מה עדיף לעשות ?
תודה
בדיוק למקרים הללו נאמר RDWHAHB. אין בעיה אמיתית לתירוש לשבת במיכל התסיסה שלושה שבועות (ואפילו יותר). אם אתה רוצה להקיע (ולהסתכן מעט בזיהום וחימצון) אתה יכול להעביר למיכל שני. בדיוק ביקבקתי בירת חיטה שחיכתה בסבלנות שלושה שבועות במיכל, הכל בסדר.
אתה אומר שעדיף לא לעביר לשניה ?
אוקי
תודה רבה
גם אני לא הייתי מעביר. בהצלחה במילואים!