שלום לכולם, קוראים לי אמיר ואני בשלן מתחיל (שני קיטים ועכשיו באצ' אול גריין שני).
ניסיתי לחפש תשובות מדיונים שנפתחו פה בעבר אבל למרות שמצאתי הרבה חומר על בקרי טמפרטורה ועל השימוש בהם, לא מצאתי עדיין פתרון שיכול לעזור לי.
אני ועוד חבר מבשלים בסיר נירוסטה שרכשנו במרכז לבירה ביתית של רשף:
http://www.homebrewing.co.il/Default.asp?sType=0&PageId=101261&ProId=471857
בישלנו איתו גם בבית וגם במטבח מקצועי עם כירה ענקית ובשני המקרים לא הצלחנו לשלוט על הטמפרטורה והיא טיפסה מעבר למה שרצינו (בחמש מעלות לפחות).
לצערי כשעברתי פה בפורום ראיתי הרבה פתרונות יצירתיים להרכבה של בקר טמפרטורה אבל פרקטית אני לא חושב שאפשר לעשות את זה בסיר שלנו כי יש לו FALSE BOTTOM ואני לא המומחה הכי גדול בקדיחות ובירזול.
האם יש לכם הצעה/פתרון איך אוכל לשלוט טוב יותר בטמפרטורה בזמן הבישול?
האם אני טועה ואפשר בצורה כלשהי להשתמש בבקר טמפרטורה או במכשיר חיצוני אחר כדי לפתור את הבעיה?