מעבר ל קג Kegg

3 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

שד' בן גוריון 24 א'
זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/10/2014

שלום לכולם,

התחלתי לפני שנה לבשל בירה ביתית, התוצרת לא רעה עד עכשיו ואני בשלב שאני רוצה למקצע את המערכות שלי.

יש לי כמה שאלות: 

 1) אני מעוניין לשמור את הבירה במערכות KEGG (מיכלי 20-30 ליטר מתכתיים, תחת אווירת CO2) במקום בקבוקים. יש בארץ ספקים לציוד הנ"ל? אם לא מאיפה מומלץ לייבא?

2) למישהו יש ניסיון עם מערכת ייצור בירה שנקראת Braumeister - עד כמה היא טובה, בעיות וכו?

3) איפה אפשר לרכוש מטחנת לתת טובה עם/בלי מערכת הנעה?

 

המון תודה על כל עזרה וכיוונים,

יואב רוקמן


נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא נעים לי להזכיר את זה שוב, אבל יש כאן למעלה משמאל תיבת חיפוש...

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

פרדסיה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/30/2012

1. לרשף מהמרכז לבירה ביתית יש ציוד לKEGGING והגשה. תקפיד לבצע מחקר טוב לפני שאתה מתחיל. יש הרבה מה לדעת, אני לא עשיתי מספיק מחקר ועכשיו אני מוצא את עצמי מחליף חלק מהציוד שהרגע קניתי.
2. אין לי מושג.
3. אלא אם כן אתה יכול להצדיק את קניית המטחנה, הייתי מוותר על זה. אני מזמין שבוע שבועיים לפני הבישול, והכל מצויין. זה לא כמו קפה שאתה צריך לטחון ממש על הדקה. ומטחנה ממה שהבנתי זה לא עסק זול.

לא מחשבית את עצמי כזה מומחה גדול, אלו השני סנט שלי.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לגבי שאלה 2,

אדי מבקש במתקן הזה

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט