חמיצות דומיננטית לאחר התסיסה הראשונית

Location

תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/22/2015

שלום חברים,

לאחר שבועיים של תסיסה שחשוב לציין נעשה בתנאים טובים מבחינת טמפרטורה וסטריליות, פתחנו את מיכל התסיסה וגילינו חמיצות דומיננטית וריח קל של ביצה סרוחה. הבישול בוצע בטמפרטורה גבוה יחסית, 75 מעלות במקום 67. האם יכול להיות שהבישול עצמו גרם לבירה להתקלקל? 

.

ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

היי אמיר

זה לא קשור לטמפ מאש בבישול

זה יותר קשור לחיטוי והדרך שבה אתה מקרר את התירוש הרותח

תתן פרטים על איך אתה מבשל גרעינים או רכז וגרעינים וגם אופן הקירור ואיך אתה מחטא את המיכל תסיסה?