למישה יש ניסיון בשימוש בבורגול ישירות במאש במקום flaked wheat?
הרעיון שעומד מאחורי ה-flaked wheat הוא שהדגן עובד בצורה שהעמילנים שלו התקרשו (gelatinized) וכך לא דורש בישול מיוחד (כלומר cereal mash) ויכול להיכנס ישירות במאש.
בורגול הוא חיטה שעברה בישול חלקי, אבל אני לא יודע אם זה מספיק בשביל הקרשת העמילנים שלו.
תיכננתי לבשל witbier לפני שיהיה חם והסגנון דורש חיטה לא מולתתת.
תודה,
מייקל
אני יודע שהיה דיון דומה כאן לפני שלוש שנים אבל לא הגיעו אז למסקנה קונקרטית.