בורגול במקום flaked wheat

4 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

Tel Aviv
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/19/2013

למישה יש ניסיון בשימוש בבורגול ישירות במאש במקום flaked wheat?

הרעיון שעומד מאחורי ה-flaked wheat הוא שהדגן עובד בצורה שהעמילנים שלו התקרשו (gelatinized) וכך לא דורש בישול מיוחד (כלומר cereal mash) ויכול להיכנס ישירות במאש.

בורגול הוא חיטה שעברה בישול חלקי, אבל אני לא יודע אם זה מספיק בשביל הקרשת העמילנים שלו.

תיכננתי לבשל witbier לפני שיהיה חם והסגנון דורש חיטה לא מולתתת.

תודה,

מייקל

 

אני יודע שהיה דיון דומה כאן לפני שלוש שנים אבל לא הגיעו אז למסקנה קונקרטית.

תמיר באני's picture

Location

בת-ים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/22/2013

למה שלא תשתמש בFlaked Wheat?

Location

Tel Aviv
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/19/2013

כי אין את זה בארץ לפי מה שידוע לי (לפחות לא אצת שחר הרץ ולא בבירדי)

תמיר באני's picture

Location

בת-ים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/22/2013

יש אצל שחר כרגע גם Flaked wheat וגם Flaked Oats

Location

Tel Aviv
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/19/2013

טוב לדעת - תודה!

(שניהם לא מופיעים באתר)