עלה בי רעיון תאורטי פלוס עזרה

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

היי לגאונים

בישלתי בירה עם og 1.060

יצא לי 22 ליטר 

20 שפכתי לתוך ג׳ריקן למטרת נו צ׳יל

ועוד 2 ליטר לג׳ריקן של השני ליטר (מהג׳ריקנים הקטנים שמקבלים בתוכם רכז)

שפכתי היום את ה 20 ליטר למיכל תסיסה של 25 ליטר

ואז חשבתי על משהו 

אם תאורתית אני יכול לשמור את השני ליטר האלה למטרת ביקבוק במקום להוסיף סוכר

מישהו ניסה את זה?

בכוונה רשמתי og אולי זה יעזור בחישוב כלשהו

או שאני יכול להוסיף למיכל תסיסה בלי לדאוג לבלאו אוף טיוב 

או שבסיום התסיסה של ה 20 ליטר אשפוך למיכל של 10 ליטר תסיסה ביחד עם השני ליטר

ואתן לזה תסיסה נוספת אבל במיכל של 10

תודה רבה

אשמח לקבל כל רעיון על מנת לנצל את ה 2 ליטר ;))

 

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

הגרמנים חשבו על זה לפניך <-:

כמה מאות שנים לפני....


ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

ידעתי שהגרמנים יגנבו לי את הרעיון לפני שנים רבות

השאלה אם זה עבד להם?

בכל זאת גרמנים הם מכונות והם עושים ניסויים על בירות של אחרים

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

א. http://braukaiser.com/wiki/index.php?title=Kraeusening

ב. אתה יכול להתסיס 22 ליטר במיכל 25 ליטר. מקסימום באמת תרכיב BLOW OFF

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

פרדסיה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/30/2012

אני כל הזמן מתסיס 22 ליטר ב 25. פעם היו לי מכסים מתעופפים. מאז שהתחלתי להגיש כמות שמרים מתאימה - לא עפו מכסים. וזה מפתיע (קצת) כי למעשה, כשהיו מתעופפים המכסים הייתי מגיש פחות מידי שמרים. עכשיו אני מגיש יותר (בהתאם למה שאני מחשב שצריך) ואין בעיות

ניר קרודו's picture

Location

קהילת סלוניקי
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2014

נשמע מעניין

תודה אביחי

חשבתי להתסיס 20 ליטר ואחרי 4 ימים שהתסיסה נרגעת 

לשפוך את השני ליטר- השאלה אם זה יחמצן 

או שעדיף עברה למיכל תסיסה שני ביחד עם 2 ליטר

תאורטי אני יודע לייצר בלאו אוף טיוב

רק שהצינור שיש לי לא נכנס לחור במיכסה

ואני צריך צינור מיוחד צר יותר

ככה לא הייתי דואג להתסיס 22