שלום למבשלים
אני מעוניין לשפר קצת מתכון של בירה בלגית שאני עושה ולתת לו טעם טיפה מתוק. לא משהו דומיננטי אלא יותר סיומת מתקתקה עדינה.
העניין הוא שמבחינת שאר האלמנטים-אחוז אלכוהול גוף צבע וכו אני מרוצה ולא מעוניין לשנות בכלל
אם אוסיף סוכר זה ישנה את אחוז האלכוהול, אם אוסיף דבש כנל
אני מבין שזה צריך להיות בתחום התבלינים- חשבתי על מקל וניל אבל אני לא בטוח כי זה עלול לתת לכל הבירה ארומה של וניל דומיננטי- האם למישהו יש ניסיון בזה כמה מקל וניל משפיע?
האם למישהו יש רעיון לתבלין או לדרך אחרת להוסיף טיפה מתיקות?
תודה