הצעה לשיפור הפורום

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/11/2014

היי, אני כותב פה בפורם די הרבה אבל אף פעם לא יצא לי להציג את עצמי ...

אז אני תומר בן 18 עשית 5 בישולים כולם יצאו מעולה בישלתי בשיטת רכז וכרגע אני עובר לאול גריין.

כרגע אני מתעקב אם הבניה של המערכת אז זה יקח קצת זמן .

טוב אז לעניין אני רואה פה הרבה חברה חדשים ששאולים שאלות והתשובה היחידה שהם מקבלים זה "תעשה חיפוש בתיבה בצד שמאל " לא שאני נגד שאנשים יחפשו אבל אולי במקום שנפנה אותם לתיבת החיפוש ,

נפתח אשכול מפורט שיהיו בו שאלות נפוצות וכומבן גם תשובות

ואפשר בנוסף לפתוח אשכול מורכז שהיו בו הרבה דיונים מעניניים בכול הנושאים מבניית מערכת ועד לבישול בירה .

מקווה שתשתפו פועלה

הציוד שלי : סיר נירוסטה 20 ליטר , חבית מסוות לסיר 50 ליטר ,

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/11/2014

אף אחד לא מעוניין לשתף פועלה ?

הציוד שלי : סיר נירוסטה 20 ליטר , חבית מסוות לסיר 50 ליטר ,

גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

היי תומר, בכיף אשתף פעולה.

אם הבנתי נכון, אתה רוצה להוסיף פה סוג של FAQ לשאלות הנפוצות. זה אפשרי בהחלט. שני פורמטים אפשריים ומקובלים בפורומים (כל פורום בוחר את הצורה שלו - לפי הדרך שבה מתנהלים האנשים בתוכו.) 

1) לינקיה ארוכה לדיונים אחרים שעוסקים בשאלות ותשובות שכולם שואלים. בדרך כלל כותרת ואחריה לינק.
2) ממש לאחד את כל הדיונים או מרביתם לדף שאלות ותשובות. וזה כבר דורש עבודה מצד אנשים רבים. כי זה כבר לכתוב מאמר. סוג של וויקי בעברית. (מושגים בסיסיים, בישול מרכז, בישול אול גריין, תפעול תקלות בבישול ובהתססה וכו')

עכשיו, העניין הקצת מעצבן הוא- שכל החומר התיאורטי והמעשי כבר כתוב מצויין באנגלית. ויש אחלה בלוגים כמו של ביר בלוג. והבלוג הישן של דגן שממש מספרים ומסבירים איך עושים בירה בצורה מאוד מקיפה. אז יש ידע, אבל הוא מפוזר בכל מיני מקומות ולעיתים בצורה לא מובנית בהכרח.

 אז, הFAQ של הפורום אמור להחליף את הבלוגים הקיימים או להוות תוספת והשלמות לידע שכבר מצוי בצורה מובנית בבלוגים בעברית?

גל

 

 

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/11/2014

היי גל 

ה FAQ של הפורם יכול להוות תוספות לכול המידע שנמצא באינטרנט 

הציוד שלי : סיר נירוסטה 20 ליטר , חבית מסוות לסיר 50 ליטר ,

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תומר,

הרעיון מצויין ומבורך.

העבודה הקשה היא באיתור אותם שירשורים בעלי עניין למבשלים החדשים.

אם תוכל להתחיל באיסוף הלינקים לשירשורים שלדעתך חשובים זה היה מצויין. אח"כ אפשר יהיה לרכז אותם באשכול חדש.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/11/2014

אני יעבוד על זה 

אני יחפש כמה שיותר שירשורים ואני ישלח לפה את הלינקים בקרוב 

הציוד שלי : סיר נירוסטה 20 ליטר , חבית מסוות לסיר 50 ליטר ,

יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013

שאלות ותשובות. 
מתעדכן. מוזמנים לשלוח שאלות (ותכלס- גם תשובות. אנחנו נפרסם). 
http://beergeeks.co.il/faq/