עדכון - 18/04/2015
->> כן, מצאתי קבוצה נפלאה לחבור אליה. הולכים לבשל Smoked Robust Porter - כהה מעושנת וקצת יותר אלכוהולית מפורטרים רגילים.
בואו לבקר!
כל מי שעדיין אין לו קבוצה ויש לא מעט כאלו. רשמו את עצמכם למטה בתגובות ותתארגנו ביחד. זו בדיוק מטרת הפוסט הזה. מישהו מביא כירה, מישהו אחר מביא סיר, מישהי מביאה גרעינים ו\או רכז. ויש קבוצה. לא מסובך.
מספיקים 2-3 בשלנים שעובדים עם רכז כדי להוציא קבוצה עם בירה מדהימה. גם אם אתם לא מבשלים all grain עדיין. לא להתבייש ולהתארגן בתגובות למטה. אם אתם צריכים אתגר, אפשר לבחור מתכונים עם תוספות כשות מרובות. לבצע partial mash לגרעינים מיוחדים כמו munich או rauch. שאין להם רכז בארץ ולהוציא בירות מפוצצות! אז יאללה! אם אתם מחפשים מתכונים. יש אגף שלם בפורומים שנבנה לדברים האלו ואפשר להתייעץ שם על כל זה.
גל.
-- ועכשיו חזרה לפוסט המקורי
היי,
אני מרים את הפוסט הזה ממניעים אנוכיים לגמרי . אני בטוח שיש פה די הרבה אנשים בפורום שעוד אין להם קבוצה. או מתביישים. או סתם רחפנים כמוני ועוד לא התארגנו על קבוצה. אז נראה לי מקום טוב להתארגן פה לפני החג וכאלה.
קצת עלי- מגיע מחדרה עם אוטו. יש מקום לאיסוף אם מישהו צריך על הדרך. אין לי קבוצה עדיין לברו פארטי ואני רוצה לחבור לכמה אנשים חביבים לבשל איתם. לבשל לבד אני כבר יודע.
מה אני יכול להביא איתי:
סיר גדול (55 ליטר) שאפשר לעבוד איתו על כירת גז. ברז צנרת וכל הדברים מסביב.
ציוד מלא לBIAB (שק, ציוד בישול צנרת ושונות)
ג'ריקן NO CHILL אחד.
מצברוח טוב. היי!
הייתי שנה שעברה והיה כיף גדול עם בשלנים טובים ממני. גדלתי בשנה והשתכללתי.. אני מכין עוגת בננות קטלנית אגב.
זהו שיווקתי עת עצמי. השלב הבא יהיה להתחנן... אז יאללה. מי מצטרף?
גל.