שלום לכולם,
את ה40 ליטר האחרונים(והראשונים) שהכנתי היו עם הרבה משקעים בבקבוק.
לאחר מכן, התייעצתי עם רשף ממרכז הבירה על מה ניתן לעשות בכדי למנוע משקעים בבקבוק ונאמר לי שהכי טוב (חוץ מסינון) , זה להכניס את הדימיג'אן בסיום שבוע התסיסה (לפני בקבוק ) למקרר...
א. האם זה נכון לעשות כך ? - השמרים כבר "סיימו" פחות או יותר את הסוכרים, האם הם יכולים להחזיק עוד מס' ימים בדימיג'ן שב מקרר ?
ב. כמה זמן אפשר להשאיר את הדימיג'ן במקרר לפני בקבוק ?
לעזרתכם, אודה