שלום.
שמי יובל, בן 18, מבשל יחסית טרי (4-5 בישולים מרכז)
אני מבשל כמויות של 10 ליטר בסיר של בערך 7 ליטר, לאחר הבישול שופך לדלי מיכל תסיסה, משלים ל10 ומקרר עם קרח שהורתח קודם.
למרות שאני מקפיד על חיטוי ניקיון וקירור מהיר אני עדיין מאוד חושש מזיהום אפשרי כתוצאה מההעברה של התירוש למיכל התסיסה.
ראיתי באינטרנט שקיימים סירי ניירוסטה שניתן לסגור אותם הרמטית עם המכסה. רציתי לדעת מה דעתכם על להתסיס בתוך הסיר שבו היה הבישול (אחרי התאמות מתאימות כגון חיבור נשם למכסה וכו)
ובמקרה שכן, איך אתם ממליצים לקרר את התירוש?
ושאלה נוספת, לפני שאני מוסיף את השמרים אני מערבב את התירוש חזק כדי להכניס אליו חמצן לפני הזריעה של השמרים, רציתי לדעת אם אין בזה סיכון שהתירוש יזדהם?