כיום אני מבשל באצ'ים של עשרים ליטר על הגז אצלי במטבח, שתי בעיות עיקריות אני מוצא בשיטת בישול זו:
סגירת המטבח בפני כל בני הבית למשך כשלש שעות
בלתי אפשרי לבשל באצ'ם מעט יותר גדולים (כבר מזמן רציתי לעבור ל30 ל')
לכן התחלתי לתכנן מתקן בישול פשוט ביותר - מגדל שלש קומות אך גם כאן אני נתקל בכמה שאלות
א. גז או חשמל
ב. האם לבנות בעצמי את המגדל או להשתמש במערכת מדפים.
ג. עניין של גובה - למי שמכיר אותי יודע שגובה הוא לא הצד החזק שלי.
המתקן נמצא בתהליכי תכנון ואני מאמין שלאחר שארגנטינה תזכה בגביע העולם גם אגש להתחלת ביצוע ואז תמונות יועלו לפורום.
ואל דאגה הפורום ישאר אותו פורום.