היי לוקח לי יותר מידי זמן לבנות את המערכת biab עם הגוף החשמלי
אז חשבתי בנתיים לבשל בירה מרכז
יש לי סיר 20 ליטר ורציתי לדעת עם זה בסדר לבשל בסיר רגיל ללא תחתית כפולה על כירה
ואני צריך לקנות כירת גז איזה כירה ממולץ לקנות באזור השרון
היי לוקח לי יותר מידי זמן לבנות את המערכת biab עם הגוף החשמלי
אז חשבתי בנתיים לבשל בירה מרכז
יש לי סיר 20 ליטר ורציתי לדעת עם זה בסדר לבשל בסיר רגיל ללא תחתית כפולה על כירה
ואני צריך לקנות כירת גז איזה כירה ממולץ לקנות באזור השרון
שלום תומר,
אני לא רואה כל בעיה בבישול של סיר ללא תחתית כפולה, אני עושה זאת גם.כתבת שאתה מתכוון לבשל מרכז אז זה יהיה בסדר
אחלה חשבתי פשוט שהכירה תוכל להמיס את הסיר
ואתה יודע איזה כירה ממולצת לקנות יש איזה סוג ספציפי שצריך ?
תיקון,
חשבתי שהתכוונת לתחתית כפולה בתוך הסיר. לי יש סיר עם תחתית כפולה ותחתית מחוררת בשביל המאש.
לגבי סיר בלי תחתית כפולה אז לדעתי לא יקרה לא כלום, מעבר לכך שהולכת החום שלו לא תהיה טובה. התחתית הכפולה עוזרת להולכת חופ טובה יותר לחימום הסיר.
היי !
אני קניתי כירת גז בשוק רמלה ב100 ש"ח.
מחבר אותה לנקודת גז במקום מנגל גז במרפסת.
עובד יופי
נ.ב. אם קיים נוזל בסיר שום כירה לא תוכל להמיס שום סיר.
היי,
חשוב לדעתי לציין שאם אתה מבשל מרכז, אז כדאי להוריד את הסיר ממקור החום כשאתה מוסיף אותו - יש לך סכנה שייחרך ויישרף הרכז שיתרכז בתחתית הסיר, קל וחומר אם אין לו תחתית כפולה..
פתרון עדיף הוא למהול את הרכז במים רותחים לפני שמוסיפים אותו
למה לסבך? הרי ההוספה לסיר היא לצורך מהילת הרכז...
פשוט לפני שמוסיפים את הרכז מכבים את האש (או כל מקור חום אחר), מוסיפים את הרכז תוך ערבוב כדי לוודא שהרכז אכן נמהל ולא שוקע לקרקעית שם הוא עלול להתקרמל מהחום. לאחר מכן מדליקים שוב את האש ומביאים לרתיחה.
כל אחד והנוחות שלו..