יצירת בירה אדומה, אדומה, אדומה. like bloode.

תאריך הצטרפות לפורום: 03/01/2015

שלום חבר'ה, 

אני רוצה לפתוח דיון מעט מעניין. (לדעתי).

אני מתכנן בימים אלה מתכון ליצירת בירה בגוון אדום נטו כמטרה העיקרית בבישול זה. (הרעיון להימנע מגוון כתום/כתמתם/חום כלשהם ולייצר גוון אדום מובהק).

לאחר השיטוט האינטרנטי שעשיתי ראיתי בפורומים בחו"ל / מתכונים כאלה ואחרים עם דעות שונות לגבי השגת הגוון האדום, הבנתי גם שאין SRM מדויק וזה די מעורפל. 

לכן אני רוצה להעלות כאן את הנושא על מנת לשמוע מהחברים פה את דעתם ובכך לגבש באופן סופי את המתכון. 

כרגע לא מבשל אול גריין ומבין שזה מעט יהיה בעוכריי במקרה הזה. (מבשל רכז+גרעינים) באיזה רכז עדיף יותר להשתמש לדעתכם? בהיר או אמבר? ושאלת השאלות איזה גרעינים כדאי לבחור לסטיפינג?

כמות : 5 גלון. 

 

Offline

Location

אורנית
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/29/2010

ככלל לרוב עדיף להשתמש ברכז בהיר ואת הצבע לקבל מהשריית הגרעינים. כך גם כאן. צבע אדום תנסה להשיג משילוב של קריסטל ברמות שונות, למשל 40 + 120. לפני שנתיים הכנו בBP אייל אירי אדום והוספנו לו סלק כדי להפוך לאדום דם. בסוף הגוון יצא מאד כהה, אבל אתה מוזמן לנסות את השיטה.