שלום חבר'ה,
אני רוצה לפתוח דיון מעט מעניין. (לדעתי).
אני מתכנן בימים אלה מתכון ליצירת בירה בגוון אדום נטו כמטרה העיקרית בבישול זה. (הרעיון להימנע מגוון כתום/כתמתם/חום כלשהם ולייצר גוון אדום מובהק).
לאחר השיטוט האינטרנטי שעשיתי ראיתי בפורומים בחו"ל / מתכונים כאלה ואחרים עם דעות שונות לגבי השגת הגוון האדום, הבנתי גם שאין SRM מדויק וזה די מעורפל.
לכן אני רוצה להעלות כאן את הנושא על מנת לשמוע מהחברים פה את דעתם ובכך לגבש באופן סופי את המתכון.
כרגע לא מבשל אול גריין ומבין שזה מעט יהיה בעוכריי במקרה הזה. (מבשל רכז+גרעינים) באיזה רכז עדיף יותר להשתמש לדעתכם? בהיר או אמבר? ושאלת השאלות איזה גרעינים כדאי לבחור לסטיפינג?
כמות : 5 גלון.