גיזוז נמוך

Offline

Location

תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/16/2014

היי,

נראה לי שפישלתי קצת עם הגיזוז בבאטצ' האחרון. אשמח לדעתכם.

סיימתי בגרוויטי 1.020 עם שמרים T58.

קצת חששתי המגרוויטי הגבוה לכן שמתי מעט סוכר תירס - משהו באזור ה 4.5 גרם לליטר.

עכשיו (לאחר שבוע בבקבוק) כמעט ואין גיזוז (ובד''כ כבר יש לי בשלב הזה).

ברור לי שעוד שבוע -שבועיים המצב ישתפר אבל אני חושש מה יקרה אם לא...

האם יש דרך לשפר את הגיזוז? 

תודה!

עדי

גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

איזה סגנון בירה? יצא לך משהו כמו 2 volumes בסופו  של יום.

בגדול טמפרטורת תסיסה שניה של 19 מעלות היא אידאלית. תן לזה זמן. שבועיים שלושה בכיף.

אמהמה- בירות בלגיות אוהבות רמות גיזוז גבוהות יותר. 3 נפחים ואפילו יותר. מאוד מאוד תלוי למה כיוונת בסופו של דבר.

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform