חברים,
עוד שבוע בדיוק עד למסיבת הבישול השנתית של חובבי ציון,
כמה דגשים ותזכורות:
- השנה נרשמו (עד כה) 16 קבוצות בישול!. זה מצויין ומחמם את הלב, אבל זה גם אומר שכדאי לבוא מוקדם ולתפוס מקום/שולחן/צל. למיטב זכרוני אין מספיק שולחנות פיקניק בחורשה הקטנה שבא אנחנו מבשלים, אז מומלץ להביא שולחנות מתקפלים.
- החניה נמצאת במרחק של כ300 מטר מאיזור המסיבה עצמה, אז עגלות לשינוע הציוד יקלו לכם על החיים.
- השנה ננהיג לראשונה Happy Hour. מדי חצי שעה יציג מבשל ביתי נבחר את תוצרתו במתחם "הסירה", ימזוג לכל מי שירצה ויספר על הבירות והשיטות שלו. ההרשמה תעשה ביום האירוע על לוח גדול במרכז החורשה, אין חובה להשתתף אבל זה יהיה נחמד אם יהיו כמה שיותר מבשלים שיציגו את הבירה שלהם. כל הקודם זוכה.
- חולצות - כל מי הזמין חולצה מתבקש להביא כסף מזומן מדוייק כדי להקל על תהליך התשלום (25 ש"ח).
- כוסות - הזמנת הכוסות הוגבלה לכוס אחת לכל חבר בפורום שהזמין און ליין. גם כאן, נא להכין כסף מזומן מדוייק (15 ש"ח).
- בשעה 12:00 בדיוק אנו מזמינים את כל הנוכחים להרמת כוס "לחיים" משותפת ובאותה הזדמנות גם נתקבץ כולנו לצילום תמונה משותפת.
- ריפוד הקיבה - כדי שלא נשתה על בטן ריקה, יהיה השנה באירוע דוכן נקניקיות בלחמניה. עד גמר המלאי.
- מזג האויר צפוי להיות נעים אך מומלץ להקפיד על שתיית מים, קרם הגנה, כובעים וכו'.
להתראות ביום שישי בשעה 9 בבוקר!