שלום לכולם,
קוראים לי אור, אני מתל אביב ואני מבשל עם חברים:)
עד כה בישלנו בישולים של 50 ליטר, חלקם בשיטת אול גריין, biab וחלקם עם רכז.
אנחנו מבשלים בסיר של 70 ליטר ומתסיסים במיכל של 70 ליטר מנירוסטה.
עד כה בישלנו נפח חלקי(34 ליטר לרוב), וקיררנו עם מים מינרלים, וללא התעסקות עם מחליפי חום.
אנחנו מאוד רוצים לעלות למגרש של הגדולים, אני יודע שיש לנו עוד הרבה ללמוד ובכל זאת יש לנו את הציוד הדרוש כדי לבשל נפח מלא.
הייתי רוצה לדעת אם בשיטת נו-צ׳יל, אפשר להכניס את הבירה הרותחת לתוך מיכל הנירוסטה, לחכות שהיא תתקרר ופשוט להוסיף את השמרים, או שזה לא נהוג וצריך לקיים את התהליך במיכל נפרד?
אשמח לקישורים בעניין הנו ציל וכמובן לתשובות
תודה רבה לכולם