היי חברים,
אני מתכנן לבשל בירת חיטה אמריקאית ולהוסיף לה פטל (או פירות יער אחרים) בסקונדרי.
אשמח לקבל חוות דעת שלכם על המתכון שאני מתכנן לבשל:
הבישול מתוכנן להיות עם רכז + סטיפינג
לתת חיטה נוזלי 3KG או 3.5KG. מתלבט.
גרעינים: 500 גרם חיטה
500 גרם פילזנר
(לא סגור על סוג וכמות הגרעינים שאקח)
כשות: וויליאמט 24 גרם 60 דקות
centennial + willamette בסוף ההרתחה - 0 דקות, (7 גרם כ"א)
שמרים:
US-05
מבוסס על המתכון של ג'אמיל לאמריקן ויט.
הרעיון לקבל בירה קייצית וקלילה שתשתלב היטב עם הפירות בסקונדרי.
תודה למסייעים.