הוספת פירות לבירת חיטה- חלוקה ותזמונים

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
תאריך הצטרפות לפורום: 03/01/2015

היי חברים,

שלב התסיסה העיקרי הסתיים ואני בשלב הוספת הפירות לסקונדרי

הרעיון לחלק את הבאצ' לשניים: 10 ליטר להוסיף פרי ו-10 ליטר להשאיר רגיל.

שאלותיי הן: 

1. איך מומלץ לתזמן את החלוקה? האם פשוט להעביר חצי חצי לכל מיכל (ללא בוצת השמרים)? ולתת לזה להמשיך לתסוס כך?

2. האם יש צורך להוסיף שמרים נוספים? אחרי הבישול הוספתי מנה של  us 05

3. האם אתם ממליצים לחטא את הפטל או פשוט להכניס קפוא? 

 

תודה רבה לעוזרים!


נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

1. בדיוק כמו שכתבת.

2. לא

3. אם זה פטל קפוא פשוט תוסיף אותו כך. ללא טיפול נוסף.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
תאריך הצטרפות לפורום: 03/01/2015
תודה נועם
אין עליך!