שלום כולם,
אני מודע לזה שהיו דיונים דומים בעבר אבל לא מצאתי תשובות חד משמעיות וגם רציתי לרכז כמה שאלות, עמכם הסליחה מראש...
אני מבשל WITBEIR בשיטת BIAB. פעם ראשונה שאני מבשל את הסגנון אז כמה שאלות:
1) אם אני עושה BIAB אני לא צריך להוסיף RICE HULLS, נכון? זה רק כדי למנוע מאש תקוע באול גריין רגיל להבנתי...
2) האם ניתן להשיג כרגע בארץ FLAKED WHEAT, ובלי קשר האם יש תחליפים זמינים?
3) במתכון שיש לי כתוב שעושים מאש לכלל הגרעינים ב50 מע' למשך 15 דקות, מעלים ל68 מע' ועושים מאש של שעה. האם נשמע הגיוני? צריך לעשות משהו נוסף עם הFLAKED WHEAT לפני?
4) אילו שמרים יבשים מהמגוון הקיים בארץ הכי מתאימים לסגנון בעיניכם?