הוספת מנגו למיכל תסיסה

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 03/04/2010

אז בישלתי היום "בירת מנגו" (לצערי אני קצת בחוסר זמן, אז אני לא יכול לפרט על הכל, אבל גם זה יבוא)

בכל מקרה, השאלה העיקרית שלי היא איך כמה ומתי אתם ממליצים לשים מנגואים במיכל תסיסה. (ל20 ליטר)

 

לחתוך אותם לקוביות, להקפיא, להשרות באלכוהול 96.6% לכמה שעות?

יש אפשרות להכניס אותם במלואם?

מה ההבדל, מה יהיה הכי אפקטיבי וכ"ו

 

תודה מראש :)

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לקראת סוף התסיסה הראשונה

כלומר בין 3-5 ימים אחרי הגשת השמרים

 

את המנגו כדאי להשרות שלם בתמיסת חיטוי

כמו כן לחטא סכין וקערה

 

לחתוך לחתיכות קטנות וולהעביר לסקונדרי

ואח"כ את הבירה ישר על המנגו לתסיסה שנייה לכמה ימים

 

 

 

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 03/04/2010

תודה! :)