ידוע ששמרים מייצרים חום במהלך התסיסה.
רובנו כולל אותי אני מאמין מצמידים את רגש הטמפרטורה במקרר התסיסה לדופן מיכל התסיסה, אבל באופן כזה אנחנו לא מבקרים את טמפ' התירוש התוסס עצמו, אלא האוויר מסביבו (אם התירוש לא היה מייצר חום אז לא היה כזה משנה לי כמובן).
בקיצור, ראיתי שכדאי להתקין תרמו-וול (יש לזה מילה בעברית? באר-טמפרטורה?!
) במיכל התסיסה ולדחוף לתוכו את הרגש וככה אנחנו מבקרים את טמפ' התסיסה באמת.
למישהו יש רעיון ממה לאלתר חומרי גלם לזה בארץ? משהו בסגנון הזה:

