למתחילים- מבוא לשמרים נוזליים ועבודה נכונה

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013

בעקבות הזמנת השמרים הנוזליים שהתבצעה בהצלחה, ושאלות רבות שעולות ממבשלים שעולם השמרים הנוזליים חדש להם-
מדריך טרי באתר בירגיקס. 
https://www.facebook.com/beergeeks.co.il/photos/a.614103621958999.107374...

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

סוף סוף ....

מעולה 

תודה

 

מבשלת הבאר

 

Offline

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/04/2013

תודה על הפוסט המעולה, החכמתי! :)
משהו לדיון- בפוסט הבא מHBT יש טענות די חזקות ללמה לא לשטוף את השמרים במים מורתחים ולשמור אותם כך אלא דווקא לשמר אותם עם התירוש, מה דעתכם בעניין?

http://www.homebrewtalk.com/showthread.php?t=451925

גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

בהמשך לחפירות...

 

http://braukaiser.com/blog/blog/category/science/yeast/

ניסויים מרתקים על גדילת שמרים בתנאים שונים (סטארטרים עם/בלי כשות,מאלט כהה, סוכר מול DME וכו'.)

בהחלט פוקח עיניים לגבי הרבה דברים. בעיקר, שאפשר בהחלט לבצע סטארטרים מבירות מכושתות או כהות בלי יותר מדי נזקים לשמרים. וגם -- למה כדאי כך או אחרת.

 

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform