בעקבות הזמנת השמרים הנוזליים שהתבצעה בהצלחה, ושאלות רבות שעולות ממבשלים שעולם השמרים הנוזליים חדש להם-
מדריך טרי באתר בירגיקס. 
https://www.facebook.com/beergeeks.co.il/photos/a.614103621958999.107374...
למתחילים- מבוא לשמרים נוזליים ועבודה נכונה
      רביעי, 06/03/2015 - 09:15
          
      
      רביעי, 06/03/2015 - 10:31
          
          #1 
      סוף סוף ....
מעולה
תודה
      חמישי, 06/04/2015 - 11:30
          
          #2 
      תודה על הפוסט המעולה, החכמתי! :)
משהו לדיון- בפוסט הבא מHBT יש טענות די חזקות ללמה לא לשטוף את השמרים במים מורתחים ולשמור אותם כך אלא דווקא לשמר אותם עם התירוש, מה דעתכם בעניין?
      ראשון, 06/07/2015 - 12:57
          
          #3 
      בהמשך לחפירות...
http://braukaiser.com/blog/blog/category/science/yeast/
ניסויים מרתקים על גדילת שמרים בתנאים שונים (סטארטרים עם/בלי כשות,מאלט כהה, סוכר מול DME וכו'.)
בהחלט פוקח עיניים לגבי הרבה דברים. בעיקר, שאפשר בהחלט לבצע סטארטרים מבירות מכושתות או כהות בלי יותר מדי נזקים לשמרים. וגם -- למה כדאי כך או אחרת.
