מתכון לבישול שני

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

כרמיאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/19/2015

שלום אני חדש בפורום בישלתי פעם אחת וגם זה היה מקיט בירת חיטה.

אני רוצה לבישול שני לעבור לרכז+גרעינים הייתי רוצה לבשל לאגר אבל אין לי ווסת טמפרטורה וזה והבירה נמצאת במרתף ויש שם טמפרטורה בין 22-25 מעלות לכן נראה לי שאני אלך על ale יש למישהו מתכון טוב ופשוט יחסית כדי שיצא לי בירה מוצלחת לבישול שני?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שקד, ברוך הבא (לפורום וגם לתחביב),

ממי קנית את הקיט הראשון? או ממי אתה מתכוון לרכוש את החומרים לבישול השני?
זה יתן לי כיוון להמלצה מה כדאי לך לבקש בקניה הבאה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

ברוך הבא!

מי שמוכר לך את החומרים בדרך כלל ישמח למכור אותם בהתאמה למתכון.

אתה יכול גם להציץ באתר המתכונים של חובבי ציון: "מתכוני ציון"

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

תמיר באני's picture

Location

בת-ים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/22/2013

שלום שקד,

 

תוכל להגיע ל-Beer And Beyond שביגאל אלון 159, ת"א ושם יוכלו לבנות עבורך מתכון אישי תוך כדי דיאלוג בהתאם לטעמך.

אמנם כפי שציינת, בשלב זה, ללא אמצעים מתאימים יהיה קשה מאוד להכין לאגר. עם זאת, עולם האיילים רחב מאוד ואין לי ספק שניתן יהיה לבנות עבורך מספר גדול של מתכונים שתאהב.

 

בהצלחה.