במתכון מסוים (מהמגזין BYO) שאני מתכוון לבשל לפיו, אחד המרכיבים הוא beer sugar. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התייחסות ספציפית. בניתוח המתכון אפשר בהחלט להשתמש בכול סוכר שהוא, אבל בכול זאת, מישהו נתקל פעם במונח הזה?
מה זה beer sugar
חמישי, 06/18/2015 - 10:31
חמישי, 06/18/2015 - 10:59
#1
אולי הכוונה היא ל beet sugar?
חמישי, 06/18/2015 - 13:04
#2
נכון נועם. כנראה שהייתי נמהר מדי (או סתם אהבל)הסתכלתי שוב במתכון ואכן beet sugar !
חמישי, 06/18/2015 - 13:10
#3
הסוכר הלבן השולחני בו אנו משתמשים ביום יום (לקפה, אפיה וכו') הוא סוכר סלק.
בארה"ב יתכן והמקור העיקרי והסטנדרטי הוא בקני סוכר (Cane sugar).
חמישי, 06/18/2015 - 13:39
#4
כן תמיר, תודה. כנראה שהאשם בדיסלקציה קלה שלי. זה פשוט סוכר לבן פשוט.