ישברשותי שמרים german lager/ octoberfest
ואני רוצה לבשל קלרביר או לאגר מעואפל אחר מאותו הסיגנון.
עם איזה שמרים מומלץ?
ישברשותי שמרים german lager/ octoberfest
ואני רוצה לבשל קלרביר או לאגר מעואפל אחר מאותו הסיגנון.
עם איזה שמרים מומלץ?
נארננראה לי שכל אחד מהשמרים הנ"ל יעשה את העבודה.
הדילמה שלי שה-german lager משאירים בירה נקיה ויבשה יותר. והאוקטובר מאלטית מאד.
במתכונים ממליצים על old bavarian/southern .
האמת, שאין לי מושג מה ההבדלים.
לדעתי, ואין לי נסיון בזנים אלו, ההבדלים יהיו מינוריים.
יש שמרי Oktoberfest (ווייט-לאב) בביראנדביונד בימים אלה. בימים לא אלה כבר לא יהיה.